Naiset

Alpakan villa

Alpakat ovat yksiä Etelä-Amerikan kauneimpia kamelin sukuisia eläimiä. Ne ovat sukua laamalle, guanacolle ja vikunjalle. Jo esihistorialliseta ajasta lähtien ne ovat olleet kotieläimiä ja niitä on käytetty tavaroiden kuljettamiseen. Alpakat ovat kasvissyöjiä ja noin 95% niistä elää Perun eteläosissa.


Alpakan villaa alettiin käytää Inka valtakunnassa, jossa se oli varattu hallitsijasuvulle ja aristokraateille. Alpakan villan ainutlaatuisuus on siinä, että se on silkin pehmeää, lämpimämpää, kestävämpää ja kevyempää kuin lampaanvilla tai kashmir villa. Se on myös elastista, palamatonta ja sillä on erinomainen lämmönpitokyky, joka perustuu mikroskooppisiin ilmataskuihin. Nämä ilmataskut hengittävät lämpimänä päivänä ja toisaalta pitävät ruumiinlämpöä sisällään kylmällä säällä. Alpakan villan monipuolisuuden ja yli 24:n luonnollisen värin ansiosta siitä voidaan tehdä kudottuja ja neulottuja vaatekappaleita, tarvikkeita ja käsitöitä.

Alatuoteryhmät

 • Puserot

  Laaja valikoima malleja, malleja ja värejä sekä naisille että miehille. Neulottu aikuisten alpakan villasta ja alpakan vasan villasta. Alpakan vasan villa on uskomattoman laadukasta, pehmeää ja hienoa. Siitä valmistetut vaatteet ovat laadultaan ainutlaatuisia.

 • Ponchot

  Kauniit alpakanvillasta neulotut ponchot. Suojaa kylmältä ja tuntuu mukavalta. Useita värejä ja malleja. Käytännöllinen ja kevyt vaate, joka sopii hyvin hameen, housujen, farkkujen jne.

 • Villasukat

  Hienot alpakanvilla sukat, lämpimät ja pehmeät. Suojavat kylmältä ja tuntuvat mukavilta. Värjätty luonnollisilla antiallergisilla väreillä.

 • Chullot

  Andien vaate, joka on saapunut Perun vuorilta suureen suosioonsa. Alpakan villan ja muotonsa vuoksi chullosta tulee suosikkivaatteesi.

 • Shaalit

  Shaalit alpakan villasta. Täydentää hienon ja elegantin naisen asusteen. Shaalin koko reuna on käsin kudottu kauniilla koristeilla.

 • Kaulaliinat

  Todella kauniit käsin tehdyt alpakan villa kaulaliinat. Saatavilla useissa luonollisissa alpakan villan väreissä. Tuntuvat todella pehmeiltä ja lämpimiltä ja suojaavat kylminä päivinä.

 • Neuletakit

  Hieno valikoima malleja, kuvioita ja värejä sekä naisille että miehille. Neulottu täysikasvuisien alpakan villasta sekä alpakan vasan villasta. Alpakan vasan villa on uskomattoman laadukasta, pehmeää ja hienoa. Siitä valmistetut vaatteet ovat laadultaan ainutlaatuisia.

Aktiiviset suodattimet